Welkom

IN HET WARME EVERGEM

De gemeente waar mensen elkaar nog kennen en helpen.

De ligging van dit project is een grote troef want zowel met de wagen als met het openbaar vervoer ben je snel op weg richting Gent, Meetjesland en omgeving. Buurtwinkels, supermarkten, scholen, sport-faciliteiten en bloeiende horecazaken bevinden zich op wandel- en fietsafstand​.

 

Wij geven u graag onze tips mee. Welkom in het warme Evergem, de gemeente waar mensen elkaar nog kennen en helpen!

De wekelijkse

ochtendmarkt

Laat ons beginnen met de markt die elke zaterdagvoormiddag plaats vindt op het dorpsplein. Het is dé plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten na een drukke werkweek en waar ze hun  streekproducten kopen.

 

Het bezoek aan de markt wordt met veel enthousiasme afgesloten  in één van de gezellige etablissementen. Een winterse koffie of een zomerse rosé, het is er steeds aperitieftijd.

Voor de (sporadische) sportieveling

Wees gerust, het dorpsplein is lang niet de enige plaats waar de mensen elkaar tegen het lijf lopen en als je lopen letterlijk neemt dan is het kasteeldomein van Wippelgem de ideale plek om dit te doen. Het domein omvat 27 hectare en is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Je kan er lopen, gezellig wandelen, kuieren én genieten van een lekkere koffie in de ambachtelijke koffiebranderij in de vroegere paardenstallen.

Echte sportievelingen kunnen deelnemen aan de jaarlijkse halve marathon. Je kan je meten  met binnen- en buitenlandse atleten. Of deelnemen aan de jeugdloop of jogging. Deelnemers sluiten af met een verkwikkende massage aangeboden door ons kantoor. 

 

Onze geheime tip: de Kiekebossen, 25ha ongerepte natuur, enkel te bezoeken met gids.

Rock voor

Specials

De Evergemnaren en hun warm hart,

we geraken er niet over uitgepraat.

Zo is er jaarlijks een team van maar liefst 250 vrijwilligers dat klaar staat om een festival in goede banen te leiden, genaamd ‘Rock voor Specials’.

 

Een geweldig initiatief voor mensen met een verstandelijke handicap. Het zet onze warme gemeente jaarlijkse op de kaart.

Een evenement dat wij als trotse sponsor overigens met volle overgave steunen.

Een recent idee van ons gemeentelijke bibliotheek zijn de boekenruilkastjes. Zo leuk dat de gemeente zelfs een fietsroute heeft uitgestippeld om de verschillende boekenkastjes te ontdekken. Het concept van de boekenkastjes bestaat uit minibiliotheekjes die op een paaltje staan of aan de muur hangen. Het is de bedoeling dat je een boek uit het kastje neemt en een ander boek in de plaats zet, zo komen er regelmatig nieuwe boeken in de kastjes terecht. Het is de ideale manier om met andere boekenliefhebbers in contact te komen en nieuwe boekenpareltjes te ontdekken.

 

Wist je dat je zo’n minibibliotheekje terugvindt aan ons kantoor!?

Gezellig tafelen & winkelen

MET PERSOONLIJKE TOUCH

Van de vrolijke drukte naar de zalige ontspanning in de vele bars en restaurants die onze gemeente rijk is.

 

Uitgebreid tafelen in een strak interieur of borrelen in een authentieke setting, wat je ook verkiest het is mogelijk!

 

Spring zeker ook binnen in de winkels en boetiekjes. Je wordt er steeds geholpen met een warme glimlach.

WELKOM THUIS

Deel uitmaken van dit fantastische geheel ligt voor het grijpen, op een steenworp van het bovengenoemde dorpsplein komt aan het postgebouw een nieuw project. In dit architecturaal pareltje kan je 6 appartementen en 2 handelszaken met een topligging terugvinden.

WILD
VAN
VASTGOED

VERDEGEM VASTGOED

09 258 11 44 | 0468 29 94 24

INFO@VERDEGEMVASTGOED.BE
KAPELLESTRAAT 80 | B-9940 EVERGEM

BE 0473.882.216 (VASTGOED) | BE 0450.992.095 (BEHEER)
BIV 505 578 | CIB-LID

SAY YES
TO NEW
ADVENTURES
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 by Verdegem Vastgoed